Reparation och service av skogs- & trädgårdsmaskiner i Ulricehamn

Verkstad med erfarenhet och resurser

I vår verkstad i Ulricehamn reparerar och servar vi de flesta maskiner från ledande märken inom skogs- och trädgårdsmaskiner. Vi har över 30 års erfarenhet och vet vad som krävs när det gäller reparationer och service. Passa på att lämna in din gräsklippare på service under vintern så du har en fräsch maskin när det är dags att klippa gräset igen. Vi installerar och hjälper till med intrimningen av Husqvarna Automower. Vi har ett brett utbud av reservdelar för att hela tiden kunna hjälpa till med snabba leveranser.

Serviceverkstad

Automowerhotell

Låt inte din robotgräsklippare fara illa under vintern. Du kan tryggt lämna in den för förvaring på vårt Automowerhotell. Vi tar emot, förvarar och servar din Automower så att den är i perfekt trim när du hämtar ut den till våren.

Automowerhotel1

Lämna in din automower gräsklippare på service i Ulricehamn

Hos oss kan du lämna in din automower gräsklippare på service för att den ska leverera som den ska år ut och år in.
Det är viktigt att hålla den i god form så  att du slipper avbrott under sommaren som är högsäsong.
Vi servar och reparerar din automower utan problem för att du alltid ska ha en fungerande gräsklippare för din gräsmatta.

Auktoriserad verkstad för CFMOTO och Suzuki

Vi utför fortfarande alla reparationer och service på Arctic Cat, CFMOTO, Hi Sun, Suzuki och Kawasaki. Vi kan även serva andra märken av fyrhjulingar som Honda, Polaris, TGB  m fl.

atv suzuki
© 2021 Rasks Såg & Motor AB